Screens

Screens

Een screen is een zonwering dat verticaal langs het raam hangt. Het voordeel is dat het geen ruimte belemmerd en inneemt bij bijvoorbeeld looppaden.

Het screendoek filtert het zonlicht waardoor het binnen minder warm wordt. Daarom hebben screens ook een isolerende functie. De binnentemperatuur wordt dan aangenaam. De screens zijn windvast en houden insecten tegen.

Er zijn verschillende soorten doeken. U kunt kiezen uit halfdoorlatende doeken. Deze zorgen ervoor dat het zicht naar buiten niet wordt belemmerd. Maar de zicht is minder als u van buiten naar binnen kijkt. U kunt kiezen uit allerlei kleuren en maten. Of u kiest een felle kleur of juist een rustige kleur. Er zijn standaardmaten, maar u kunt ook gebruik maken van maatwerk.

Bediening

U kunt de screen bedienen met een koord, band of een draaistangbediening. U kunt ook kiezen uit een elektrische screen door middel van een elektrische schakelaar. Dit is een voordelige en eenvoudige manier om uw woning tegen ongewenste lichtval en nieuwsgierige kijkers te beschermen.

Onderhoud en Installeren

Graag verwijzen wij u naar onze website om de tips te bekijken qua onderhoud van de screens. Voor installatie kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt ook natuurlijk bij ons langskomen in Sint-Antonius.