knikarmscherm

Geniet van schaduw met een knikarmscherm

Bent u woonachtig in Sint-Antonius en bent u op zoek naar een manier om schaduw te creëren in uw tuin of terras? Van Gorp Projects weet hier raad mee. Een knikarmscherm is namelijk de perfecte oplossing voor schaduw in een tuin. Op deze manier geniet u van een warme zomerdag, zonder in de té felle zon te moeten zitten. Met een briesje door uw haar, een verkoelend drankje en wat schaduw kan een mooie dag niet meer stuk!


De voordelen

Er zijn veel verschillende manieren om schaduw te creëren in een tuin of terras. Van parasols tot permanente overkappingen. Waarom is een knikarmscherm dan geschikt voor u?


 • De montage van het scherm aan een gevel is eenvoudig. Dit wordt gedaan door onze monteurs.
 • Het is relatief goedkoop in vergelijking met andere zonneschermen.
 • Er is altijd schaduw, wanneer u maar wilt.
 • Verkrijgbaar in alle kleuren, dessins en maten. Leverbaar in maten tot wel 10 meter breed en een uitval van wel vier meter.
 • Vrije doorloop. Hierdoor hebt u geen last van palen of parasolvoeten die in de weg staan.
 • Extra voordeel: uw woonkamer blijft ook koel, omdat de lichtinval wordt tegengehouden. Afkoelen in uw huiskamer is dus ook mogelijk.

 • Onderhoud en installatie

  Zoals gezegd is de installatie van een knikarmscherm eenvoudig en wordt dit gedaan door onze gediplomeerde monteurs. Ook het onderhoud is eenvoudig, maar is wel belangrijk om goed bij te houden. Door het onvoorspelbare Nederlandse weer kan er viezigheid en daardoor schimmels op het doek komen. Dit onderhoud willen wij u ook graag aanbieden.


  Showroom in Sint-Antonius

  U bent welkom in onze showroom in Sint-Antonius om de mogelijkheden te bespreken. We geven graag advies op maat die aansluiten op uw wensen, eisen en budget. Neem contact op of kom eens langs!